STUDIU: Jumătate dintre români nu intenţionează să meargă în vacanţă în acest an, dublu faţă de 2013

Postat la 13 martie 2014 41 afişări

Jumătate dintre români nu intenţionează să meargă în vacanţă în acest an, mai mult decât dublu faţă de anul trecut, iar o treime îşi planifică următoarea vacanţă abia pentru 2015, România fiind principala destinaţie turistică, potrivit unui studiu realizat de Mercury Research în luna februarie.

STUDIU: Jumătate dintre români nu intenţionează să meargă în vacanţă în acest an, dublu faţă de 2013

 Potrivit sursei citate 22% dintre românii cu vârstă peste 18 ani nu au fost în vacanţă anul trecut.

"Anul acesta, numărul acestora se va dubla, întrucât jumătate dintre români declară că nu au în acest moment planuri de vacanţă pentru 2014. Cea mai populară destinaţie turistică a fost anul trecut România, fiind aleasă de aproape jumătate dintre români. La distanţă mare faţă de România, în topul ţărilor vizitate s-au situat Italia (13%), Ungaria (12%) şi Bulgaria (12%). Alte ţări în care românii au ales să-şi petreacă vacanţele anul trecut au fost Grecia, Germania, Austria, Turcia şi Spania", se arată într-un comunicat al Mercury Research.

Astfel, doar jumătate dintre români intenţionează să meargă în vacanţă în acest an, iar o treime îşi planifică următoarea vacanţă abia pentru 2015.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/studiu-jumatate-dintre-romani-nu-intentioneaza-sa-mearga-in-vacanta-in-acest-an-dublu-fata-de-2013-12258471
12258471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.