STUDIU. Coronavirusul a fost creat în laborator de oamenii de ştiinţă chinezi şi „nu are strămoşi credibili naturali”

Postat la 31 mai 2021 279 afişări

STUDIU. Coronavirusul a fost creat în laborator de oamenii de ştiinţă chinezi şi „nu are strămoşi credibili naturali”

Un nou studiu arată că virusul Sars-Cov-2 a fost creat în laborator. Iniţial, studiul cercetătorilor a fost respins de marile reviste ştiinţifice. Studiul a fost făcut de cercetătorii Angus Dalegleish şi Birger Sorensen. Joe Biden a cerut reexaminarea originii virusului.

Un nou studiu susţine că oamenii de ştiinţă din China au creat coronavirusul într-un laborator din Wuhan, apoi au încercat să-şi acopere urmele pentru a face să pară că virusul s-a răspândit prin intermediul liliecilor.

Este vorba despre doi oameni de ştiinţă care au realizat studiul, Angus Dalegleish de la Universitatea St George şi Birger Sorensen, virusolog norvegian. Ei au descoperit încă de anul trecut „amprente unice” în virus, despre care se spune că ar fi putut apărea doar din crearea într-un laborator.

Aceştia au spus că au încercat să-şi publice concluziile, dar au fost respinşi de marile reviste ştiinţifice, care susţineau la acel moment că virusul a fost transmis în mod natural de la lilieci sau alte animale la oameni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
chinezi,
creare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.