Studii de fezabilitate pentru semafoare noi în Bucureşti, contractate cu aproape 400.000 euro

Autor: Ioan Dornescu Postat la 22 septembrie 2014 38 afişări

Administraţia Străzilor Bucureşti a contractat cu 1,69 milioane lei (384.000 euro), inclusiv TVA, realizarea unor studii de fezabilitate pentru semaforizarea mai multor intersecţii şi treceri de pietoni din Capitală.

Serviciile au fost atribuite în luna august, prin licitaţie, asocierii Synergetics Corporation - ADCA Proiect Group, pentru 1,36 milioane lei, fără TVA.

Administraţia Străzilor Bucureşti a primit şase oferte pentru furnizarea acestor servicii, valoarea acestora fiind estimată iniţial la 1,43 milioane lei, fără TVA.

Proiectul a implicat încheierea unui acord-cadru cu o durată de doi ani şi vizează achiziţionarea de studii de fezabilitate pentru semaforizarea a 52 de intersecţii şi 62 de treceri de pietoni.

"Datorită modificărilor apărute în desfăşurarea traficului rutier, determinate de creşterea continuă a parcului de autovehicule, creşterea indicelui de mobilitate a parcului auto existent şi a creşterii numărului de autovehicule ce tranzitează Municipiul Bucureşti, capacitatea de circulaţie a străzilor fiind în continuă scădere, este necesară analizarea oportunităţii introducerii echipamentelor de semaforizare în anumite locaţii", se arată în anunţul de atribuire.

În cadrul studiilor vor fi incluse mai multe analize, privind posibilitatea semaforizării, echipamentele necesare pentru dirijarea circulaţiei şi poziţionarea acestora, alături de o estimare a costurilor pentru implementarea proiectului.

Serviciile sunt finanţate de la bugetul local.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
STUDII,
FEZABILITATE,
SEMAFOARE
/actualitate/studii-de-fezabilitate-pentru-semafoare-noi-in-bucuresti-contractate-cu-aproape-400-000-euro-13320046
13320046
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.