Stratul de zapada a atins 30 de centimetri in Brasov. Peisaj de Craciun si in Covasna - VIDEO

Postat la 09 octombrie 2011 44 afişări

Daca in urma cu doua zile era vara-n toata tara, de ieri totul se intampla pe repede inainte: azi-noapte, iarna n-a mai avut rabdare. Stratul de zapada in localitatea Fundata, judetul Brasov, masoara 30 de centimetri, iar in statiunea Predeal, 12 centimetri si continua sa ninga slab, temperaturile minime in zonele inalte de munte fiind de minus 4 grade Celsius, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La Balea Lac si pe Varful Omu, zapada s-a depus deja. Pe Valea Prahovei si in zona Bran, zapada de pe sosea si ninsoarea abundenta i-au surprins pe soferi si astfel au aparut primele probleme. Meteorologii spun ca va mai ninge si astazi la peste 1600 de metri altitudine, iar in zonele joase continua sa ploua.

Celor care se bucura de prima zapada cazuta le spunem insa ca minunea nu dureaza mult: vremea se va incalzi usor incepand de maine.

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
iarna,
zapada,
munte,
vreme,
prognoza
/actualitate/stratul-de-zapada-a-atins-30-de-centimetri-in-brasov-peisaj-de-craciun-si-in-covasna-video-8850223
8850223
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.