Stoican a refuzat o ofertă din ţările arabe: "Sunt convins că am luat decizia corectă"

Autor: Adrian Ţone Postat la 18 septembrie 2014 28 afişări

Tehnicianul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, joi, că a refuzat o ofertă de antrena în ţările arabe, considerând că nu a venit încă momentul de a activa în străinătate.

"Au fost discuţii, dar le-am pus capăt. Am considerat că deocamdată nu este momentul ca eu să fac un pas în altă ţară. Mai am mult de muncă la Dinamo şi sper să o duc la bun sfârşit. Atâta timp cât am conştientizat că treaba mea este aici, că am reuşit să construiesc o familie alături de aceşti jucători, sunt convins că am luat decizia corectă. Eu îmi doresc să ajung cu această echipă să ne bucurăm la finalul campionatului, să ajungem pe podium, acolo unde îşi doresc toţi suporterii, iar la anul, de ce nu, şi mai bine", a declarat Stoican.

Componenţii lotului echipei Dinamo, împreună cu staful tehnic, au participat, joi, la o acţiunea "Ora de Dinamo", la Şcoala nr. 51 din Bucureşti. Jucătorii dinamovişti au acordat autografe elevilor şi s-au fotografiat cu aceştia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
STOICAN,
OFERTĂ
/actualitate/stoican-a-refuzat-o-oferta-din-tarile-arabe-sunt-convins-ca-am-luat-decizia-corecta-13293978
13293978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.