Stefanini vrea să mai angajeze anul acesta încă 150 de oameni. Care sunt slujbele pe care le oferă

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 iulie 2015 724 afişări

Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, prezent de peste 10 ani şi pe piaţa din România, a recrutat 348 de persoane pentru birourile din Bucureşti şi Sibiu în primul semestru, compania intenţionând să ajungă la 1.300 de angajaţi în ţara noastră până la sfârşitul anului.

Stefanini vrea să mai angajeze anul acesta încă 150 de oameni. Care sunt slujbele pe care le oferă

Numărul angajaţilor Stefanini în România a crescut în primul semestru cu 26% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând în prezent la 1.150. Până la sfârşitul anului, compania urmează să angajeze încă 150 de persoane şi să ajungă astfel la 1.300 de angajaţi în ţara noastră.

Din cei 348 de noi angajaţi pe care Stefanini i-a recrutat în primele şase luni ale anului, 299 lucrează în biroul din Bucureşti al companiei, iar 49 în biroul din Sibiu.

Poziţiile deschise în cadrul Stefanini în prima jumătate a anului au fost de programatori (.Net, Java, Mobile, PHP, FrontEnd), testeri, business analysts, specialist infrastructură (Networking, Wintel, Unix, Storage, Security, Monitoring), recrutori, HR assistant, recepţionist, agenţi helpdesk pe diverse limbi străine (engleză, franceză, italiană, spaniolă, rusă, germană, maghiară, greacă), IT manager, project manager, business development manager.

Pentru posturile enumerate mai sus au fost susţinute aproximativ 5.000 de interviuri în primul semestru, ceea ce înseamnă, în medie, mai mult de 40 de interviuri pe zi, rata de angajare fiind de circa 7%.

„Am căutat la noii angajaţi, pe lângă abilităţile tehnice demonstrate la testele de la interviu, şi trăsături precum disciplina şi flexibilitatea în modul de lucru. În continuare vom face recrutări în România şi vom extinde echipa locală, în condiţiile în care tocmai am semnat un nou contract cu un client global din domeniul FMCG”, a declarat Daniela Vercellino, EMEA recruitment manager, Stefanini România.

Pentru următoarea perioadă, Stefanini caută candidaţi atât pe zona de development – programatori seniori pentru .NET, JAVA şi pe tehnologii precum PhP, IOS, Android, cât şi pe zona de infrastructură – poziţii de seniori şi agenţi vorbitori de engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, dar şi cunoscători de bulgară şi croată.

”Toate poziţiile deschise sunt centralizate pe site-ul Stefanini. Astfel, candidaţii pot aplica direct online, printr-un procedeu foarte simplu: selectează ţara şi domeniul de specialitate (spre exemplu, dezvoltator software, specialist infrastructură etc.), iar site-ul generează imediat toate poziţiile deschise din acel domeniu la momentul respectiv, fiind nevoie doar de un simplu click pentru ca CV-ul să fie preluat”, subliniază  Daniela Vercellino.

Stefanini este o companie braziliană înfiinţată în urmă cu 27 de ani. Prezentă în 34 de ţări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore şi nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicaţii, precum şi servicii BPO. Stefanini se numără printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (BBC News).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stefanini-vrea-sa-mai-angajeze-anul-acesta-inca-150-de-oameni-care-sunt-slujbele-pe-care-le-ofera-14648076
14648076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.