Stefanini a deschis un birou la Chişinău

Autor: Florin Casota Postat la 25 mai 2017 743 afişări

Compania de soluţii IT Stefanini, cu operaţiuni în 39 de ţări şi 88 de birouri în întreaga lume, şi-a lansat oficial, la Chişinău, subsidiara din Republica Moldova.

Stefanini a deschis un birou la Chişinău

Sediul Stefanini Moldova este situat în Centrul de Business Internaţional Le Roi. Subsidiara locală, are, în prezent, 65 de angajaţi care sunt specializaţi pe limbile rusă, engleză şi suedeză, dar este şi în căutarea de specialişti vorbitori de spaniolă, germană etc.

Multinaţionala braziliană este specializată pe furnizarea de servicii de suport IT şi dezvoltare software. Stefanini deserveşte sectoare precum E-Comerţ, telecomunicaţii, asigurări, infrastructură IT, turism, oferind suport pentru tehnologii precum Java, .NET, Javascript, PHP, C/C++, Mobile. Compania are în portofoliul de clienţi companii de top din întreaga lume: Heinz, Hilton Hotels and Resorts, Levi Strauss, Eurocontrol, Ford Motor Company etc.

Stefanini va organiza anual stagii de practică pentru tinerii specialişti din Republica Moldova, oferindu-le posibilitatea să îşi îmbunătăţească cunoştinţele de bază din domeniu şi să înveţe mai multe, ulterior având posibilitatea de a se alătura echipei.

“Le oferim tinerilor posibilitatea de a-şi dezvolta cariera într-o companie multinaţională. Fiind expuşi din start unui mediu internaţional, angajaţii Stefanini capătă experienţa necesară pentru a deveni specialişti foarte buni, într-o companie de top. Am identificat în Republica Moldova un potenţial foarte bun, pentru că aici se pune accent puternic pe educaţie iar tinerii îşi doresc să lucreze, să capete experienţă şi să îşi dezvolte cunoştinţele din domeniul IT”, spune Sabin Gîrlea, Operations Director pentru divizia de Application Development în cadrul Stefanini România.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experienţă în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicaţiilor software. Aceasta are o prezenţă directă în 39 de ţări, prin cele 88 de birouri din întreaga lume şi are un portofoliu de peste 500 de clienţi activi. Clienţii vin din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicaţii, industria chimică, servicii, tehnologii, sectorul public şi beneficiază de un set complet de servicii mature şi profesionale, care acoperă întregul ciclu de viaţă al unei aplicaţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.