Steaua Bucureşti scapă de suspendarea UEFA

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 iunie 2013 750 afişări

Echipa Steaua nu a fost suspendată de UEFA în dosarul Valiza şi va evolua în Liga Campionilor în sezonul viitor, a declarat, marţi, managerul stelist Mihai Stoica.

Steaua Bucureşti scapă de suspendarea UEFA

Pentru a evolua în Liga Campionilor, Steaua a aşteptat decizia Comisiei de Control şi Disciplină a UEFA, care a deschis o procedură disciplinară după sentinţa ÎCCJ în dosarul "Valiza". Campioana României risca excluderea din competiţiile europene ca urmare a cazului de corupţie în care finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Steaua va întâlni formaţia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Partidele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa în două manşe, la 16-17 iulie, respectiv 23-24 iulie. Steaua joacă primul meci pe teren propriu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
steaua,
suspendare,
uefa
/actualitate/steaua-bucuresti-scapa-de-suspendarea-uefa-11021579
11021579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.