Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Europa League

Autor: Razvan Muresan Postat la 22 februarie 2013 54 afişări

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat, joi seara, în optimile de finală ale Europa League, după ce a învins formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală, la loviturile de departajare.

Steaua Bucureşti a învins Ajax Amsterdam după cele 90 de minute regulamentare, scor 4-2 ca urmare a executării loviturilor de la 11 metri, şi s-a calificat în optimi. Golurile din timpul regulamentar au fost înscrise de Latovlevici în minutul 38 şi Chiricheş în minutul 76. În meciul tur, Ajax Amsterdam a câştigat cu scorul de 2-0. La loviturile de departajare au marcat pentru Steaua Latovlevici, Filip, Nikolić şi Rusescu, iar pentru Ajax au înscris Eriksen şi De Jong, în timp ce Schøne şi Moisander au ratat execuţiile.

Steaua Bucureşti va întâlni formaţia Chelsea Londra în optimile de finală ale Europa League, după ce londonezii au învins cu scorul general de 2-1 echipa Sparta Praga în şaisprezecimile de finală ale competiţiei. Hazard a înscris pe Stamford Bridge golul calificării pentru Chelsea în minutul 90+2.

Cealaltă echipă românească calificată în şaisprezecimile de finală ale competiţiei, CFR Cluj, a pierdut cu 3-0 meciul retur disputat cu Internazionale Milano, după ce fusese învinsă şi în meciul tur cu scorul de 2-0.

Optimile de finală se vor disputa în dublă manşă în 7 şi 14 martie 2013.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
steaua,
ajax amsterdam,
europa league
/actualitate/steaua-bucuresti-s-a-calificat-in-optimile-de-finala-ale-europa-league-10584544
10584544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.