Statele Unite acordă 90 de zile în care Huawei mai poate cumpăra produse de la furnizorii americani

Postat la 17 august 2019 101 afişări

Departamentul de Comerţ al SUA este pe cale să extindă termenul pentru Huawei Technologies, permiţându-i firmei chineze să se aprovizioneze de la companiile americane, astfel încât să îşi poată mulţumi clienţii existenţi, potrivit unor surse, scrie Reuters.

Statele Unite acordă 90 de zile în care Huawei mai poate cumpăra produse de la furnizorii americani

„Licenţa generală temporară” va fi prelungită pentru Huawei cu 90 de zile, au spus sursele, potrivit Reuters.

Departamentul de Comerţ american a permis iniţial Huawei să achiziţioneze unele produse fabricate în America în scurt timp după ce compania a fost plasată pe lista neagră, într-o acţiune care viza minimalizarea dificultăţilor clienţilor săi, multe dintre aceste reţele funcţionând în părţile rurale ale Americii.

Extindere va reînnoi un acord care era prevăzut să se finalizeze pe 19 august, permiţându-i companiei chineze să menţină reţelele de telecomunicaţii existente şi să ofere actualizări software pentru telefoanele Huawei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huawei,
produse,
americani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.