Standard & Poor’s: Deteriorarea ratingului SUA nu va avea un impact prea mare luni pe piete

Postat la 08 august 2011 14 afişări

Seful diviziei de ratinguri de tara a Standard & Poor's (S&P), David Beers, a declarat duminica la Fox News ca nu se asteapta la un "impact prea mare" luni asupra burselor, dupa o "deteriorare usoara" a ratingului SUA la AA+, de la nivelul de top AAA.

Intrebat despre posibilitatea unei noi reduceri a ratingului Statelor Unite, Beers a aratat ca perspectiva negativa atribuita de S&P indica "riscuri pe partea negativa". El a precizat ca decizia anuntata vineri privind ratingul SUA nu a fost determinata de pozitia unui partid politic privind bugetul. "Credibilitatea ar fi atinsa daca un acord ar primi sprijinul ambelor partide politice", a aratat reprezentantul S&P. Beers a calificat criticile aduse analizei S&P de Trezoreria SUA drept "o denaturare totala" a faptelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
s&p,
sua,
rating,
impact
/actualitate/standard-poor-s-deteriorarea-ratingului-sua-nu-va-avea-un-impact-prea-mare-luni-pe-piete-8582712
8582712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.