Soţul cântăreţei Sanda Ladoşi şi alte şase persoane, reţinuţi pentru evaziune de patru milioane euro

Postat la 04 octombrie 2013 80 afişări

Omul de afaceri Ştefan Tache, soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, şi alte şase persoane au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, în urma percheziţiilor care au avut loc joi, în Bucureşti şi cinci judeţe, la membrii unei grupări suspectate de evaziune de patru milioane euro, potrivit unor surse judiciare.

Soţul cântăreţei Sanda Ladoşi şi alte şase persoane, reţinuţi pentru evaziune de patru milioane euro

 Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi poliţiştii au făcut joi 56 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Suceava, Călăraşi, Dâmboviţa şi Teleorman, la locuinţele membrilor unui grup infracţional care ar fi produs o evaziune fiscală de aproximativ patru milioane de euro prin neplata TVA, în urma unor circuite financiare fictive derulate prin 18 firme.

În urma percheziţiilor, la sediul DIICOT - Structura Centerală au fost duse la audieri 32 de persoane, procurorii emiţând ordonanţe de reţinere pentru şapte dintre acestea, printre care şi soţul Sandei Ladoşi, Ştefan Tache.

Procurorii DIICOT vor cere vineri Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a celor şapte persoane reţinute pentru evaziune fiscală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sotul-cantaretei-sanda-ladosi-si-alte-sase-persoane-retinuti-pentru-evaziune-de-patru-milioane-euro-11453469
11453469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.