Soţ şi soţie, contracandidaţi la primărie

Postat la 01 aprilie 2016 348 afişări

Soţ şi soţie, contracandidaţi la primărie

Un primar din judeţul Vâlcea, care vrea pentru a treia oară fotoliul din edil, are în campania din acest an un adversar de temut... soţia. Femeia, angajată a Primăriei Popeşti, şi-a anunţat candidatura din partea unui alt partid şi este susţinută în cursă chiar de fiica lor, scrie Digi24

Rewena Şerban este prima dintre cei doi soţi care şi-a anunţat candidatura pentru fotoliul de primar al comunei Popeşti din judeţul Vâlcea. Femeia este în prezent şefa Serviciului de Taxe şi Impozite din Primărie şi candidează din partea Partidului Social Românesc. Ea spune, însă, că nu îşi vede soţul ca pe un adversar politic.

Rewena Şerban: „Nu sunt rivală cu nimeni. (Dacă dumneavostră veţi reuşi să câştigaţi alegerile, soţul cum credeţi că va reacţiona?) Eu cred că se bucură. (Invers?) Invers mă bucur mai mult să câştige el."

Citiţi mai multe pe www.digi24.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sot-si-sotie-contracandidati-la-primarie-15185102
15185102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.