Sondaj PNL: Cum ar vota românii dacă mâine ar fi alegeri

Postat la 14 martie 2019 134 afişări

Ludovic Orban le-a prezentat liberalilor, joi în şedinţa BEX, sondajul intern al partidului, potrivit căruia PNL este cotat la 27,9%, depăşind PSD care este la 26%, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Sondaj PNL: Cum ar vota românii dacă mâine ar fi alegeri

Sondajul intern a fost realizat la sfârşitul lunii februarie şi începutul lunii martie. Cifrele prezentate de liderul liberalilor arată că PNL este la 27,9%, PSD la 26%, Alianţa 2020 USR-PLUS la 16%, ALDE - 11,8%, Pro România - 6,7%.

 

De asemenea, 78% consideră că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar 16,5% spun că ţara noastră se îndreaptă într-o direcţie bună, 16,5%. PNL are cea mai mare favorabilitate, din decembrie şi până acum a crescut cu 4 procente.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
sondaj,
alegeri,
romani,
votare,
liberali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.