Solistul Valentin Dinu, gimnasta Medea şi barmanul Valentin Luca – ultimii finalişti la "Românii au talent" (VIDEO)

Postat la 10 aprilie 2011 59 afişări

Cantaretul Valentin Dinu din Ploiesti, gimnasta la bara Medea Felea si barmanul-acrobat Valentin Luca sunt castigatorii ultimei finale a concursului "Romanii au talent" de la PRO TV, desfasurata sambata seara.

Valentin Dinu, spalatorul de masini din Ploiesti care a fost una dintre revelatile preselectiilor de la "Romanii au talent". Tanarul de 22 de ani a cantat melodia lui Michael Jackson "You are not alone". Piesa i-a adus aplauzele publicului si ale juratilor.

Dinu Valentin canta You are not alone

ProTV.ro

Penultima intrata in semifinala a fost Medea Felea, gimnasta la bara la care l-a lasat mut pe coregraful Mihai Petre. Intrebata de Smiley ce ar face daca ar castiga competitia, tanara de 23 de ani a raspuns: "Castigul meu ar fi ca acest sport sa devina unul olimpic".

Spectacol a facut si barmanul Valentin Luca, care a prezentat un numar original de flair, "in oglinda". "Efectul asta de a vedea dublu de obicei apare dupa, nu in timp ce bei", a glumit Smiley, referindu-se la gaselnita campionului in flair bartender (arta de a distra clientii in timp ce prepari cockteiluri).

Mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/solistul-valentin-dinu-gimnasta-medea-si-barmanul-valentin-luca-ultimii-finalisti-la-romanii-au-talent-video-8143245
8143245
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.