Solistul trupei Iron Maiden a anunţat că s-a vindecat de cancer

Autor: Florin Badescu Postat la 16 mai 2015 29 afişări

Rockerul Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, a anunţat vineri că s-a vindecat de cancer, la trei luni după încheierea şedinţelor de chimioterapie şi radioterapie pe care le-a efectuat la începutul acestui an, informează contactmusic.com.

Chiar înainte de Crăciun, Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, a făcut un control de rutină la medicul său de familie. În urma acelui control, rockerul britanic a fost nevoit să facă o serie de analize şi biopsii care au relevat o mică tumoare canceroasă, poziţionată în partea din spate a limbii. Tratamentul de şapte săptămâni, ce a constat în şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, s-a încheiat în luna februarie. Întrucât tumoarea a fost descoperită într-un stadiu incipient, pronosticul medical este din fericire unul extrem de bun, iar medicii artistului se aşteaptă ca acesta să beneficieze de o recuperare completă.

Vineri, Bruce Dickinson a comunicat fanilor săi această veste bună prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul trupei Iron Maiden, dezvăluind faptul că, în urma unei tomografii cu rezonanţă magnetică, medicii nu au mai detectat nicio urmă de cancer în organismul său.

"Vreau să mulţumesc acestor medici fantastici care m-au tratat în ultimele luni, care au făcut posibil să apară acest rezultat uimitor. A fost o perioadă grea pentru familia mea şi, în multe privinţe, a fost mai greu pentru membrii familiei mele decât a fost pentru mine. Vreau să mulţumesc, de asemenea, tuturor fanilor pentru gândurile lor bune. Sunt încrezător şi voi încerca să îmi păstrez o atitudine pozitivă, iar încurajările primite din partea fanilor din lumea întreagă ai trupei Iron Maiden au însemnat foarte mine pentru mine. Acum, mă simt extrem de motivat şi abia aştept să revin în industria muzicală, imediat ce acest lucru va fi posibil", a scris Bruce Dickinson.

Rod Smallwood, managerul trupei britanice, a adăugat: "Deşi Bruce vrea să îşi reia imediat activităţile cu trupa Iron Maiden, va fi nevoie să treacă ceva timp înainte ca el să îşi revină complet. Din acest motiv, trupa nu va susţine niciun concert şi niciun turneu până anul viitor. Acum, ne concentrăm pe finalizarea noului album de studio al trupei Iron Maiden. Acest album va fi lansat cu siguranţă în acest an".

Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei 15 albume de studio, vândute în aproximativ 90 de milioane de exemplare. Hituri precum "The Number of the Beast", "Hallowed Be Thy Name", "The Trooper", "Flight of Icarus", "Where Eagles Dare", "To Tame A Land", "Wasted Years", "Bring Your Daughter... to the Slaughter", "Afraid to Shoot Strangers", "Wasting Love" au transformat Iron Maiden într-una dintre cele mai longevive şi influente trupe de heavy metal din întreaga lume. Grupul este format din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers şi Nicko McBrain.

În 2006, Iron Maiden a lansat albumul "A Matter of Life and Death", material care a atins primele poziţii în topurile din 40 ţări. Albumul a fost promovat prin turneul "A Matter Of Life and Death World Tour", care a cuprins 28 de concerte în Europa. Turneul de promovare a albumului "The Final Frontier" a debutat în iunie 2012, cu o serie de show-uri în America de Nord.

Trupa britanică Iron Maiden a susţinut de-a lungul anilor mai multe concerte şi în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BRUCE DICKINSON,
IRON MAIDEN,
CANCER
/actualitate/solistul-trupei-iron-maiden-a-anuntat-ca-s-a-vindecat-de-cancer-14276314
14276314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.