Smartphone-urile nu pierd teren nici în pandemie. OnePlus raportează o creştere a vânzărilor de peste 300% în primul trimestru din 2021

Autor: Andra Stroe Postat la 28 aprilie 2021 22 afişări

Smartphone-urile nu pierd teren nici în pandemie. OnePlus raportează o creştere a vânzărilor de peste 300% în primul trimestru din 2021

Compania globală de tehnologie OnePlus a raportat un debut solid al anului curent, cu o creştere a vânzărilor de 388% şi o creştere a veniturilor de 286% în Europa, comparativ cu primul trimestru din 2020.

Această creştere se datorează în mare parte gamei de smartphone-uri flagship ale companiei, care au contribuit cu 65% la venitul total, susţin reprezentanţii companiei, adăugând că rezultatele includ vânzările noii serii OnePlus 9.

Europa de Nord a avut cea mai importantă contribuţie la vânzări (cu peste 30%), urmată îndeaproape de Europa de Vest. Această performanţă se aliniază strategiei de creştere a companiei şi de valorificare a oportunităţilor din regiunea nordică, Belgia şi Olanda. De asemenea, regiunea Europei Centrale şi de Est a adus o contribuţie solidă, plasându-se pe poziţia a treia, ceea ce confirmă concentrarea OnePlus în această regiune cu investiţii strategice şi extinderea prezenţei locale. Dintre ţări, cele mai bune performanţe de vânzări au fost obţinute de Finlanda, Germania şi Marea Britanie.

„Începem excelent anul 2021 în Europa, graţie performanţei puternice a gamei flagship, a comunităţii în creştere din Europa şi a investiţiilor susţinute în pieţe-cheie precum Europa de Nord, dar şi a concentrării noastre pe pieţe noi, precum Europa Centrală şi de Est, unde ne dorim o creştere solidă. Vom continua să depunem eforturi pentru a aduce un portofoliu mai larg de dispozitive 5G, să colaborăm cu comunitatea noastră şi să facem OnePlus sinonim cu o experienţă de smartphone fiabilă şi premium, pe toate segmentele de preţ”, a declarat Tuomas Lampen, Head of Strategy, OnePlus Europa, într-un comunicat.

Compania are 3 milioane de utilizatori în Europa şi 10 milioane la nivel global.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
vanzari,
raportare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.