Skateboard-ul plutitor din filmul "Înapoi în viitor", devenit realitate

Postat la 05 august 2015 393 afişări

După o serie de teasere, Lexus, a dezvăluit, în sfârşit, skateboard-ul plutitor, invenţie ce a fost întruchipată pentru prima dată în filmul "Înapoi în viitor" din 1985.

Hoverboard-ul de la Lexus este denumit Slide şi pluteşte la câtiva centrimetri deasupra pământului. Acest lucru este posibil datorită unei combinaţii de materiale super conductoare ce dobândesc abilitatea de a sta la câtiva centimetri deasupra solului atunci când sunt răcite la -180 de grade cu ajutorul hidrogenului lichid. Partea mai puţin interesantă este faptul că funcţionează doar pe o pistă cu magneţi.

Slide nu va fi disponibil la vânzare, ci a fost creat, mai degrabă, ca un produs promoţional de producătorul de automobile, Lexus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
viitor,
dezvaluiri,
inventie,
automobile
/actualitate/skateboard-ul-plutitor-din-filmul-inapoi-in-viitor-devenit-realitate-14664601
14664601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.