Situaţia traficului pe şoselele din România. Aglomeraţie este la intrările în Bucureşti

Autor: Petru Mazilu Postat la 16 august 2021 42 afişări

Se circulă fără probleme pe principalele şosele din România. Luni dimineaţa, nu sunt accidente şi alte evenimente periculoase. Totuşi traficul este îngreunat la intrarea în oraşul Bucureşti.

Situaţia traficului pe şoselele din România. Aglomeraţie este la intrările în Bucureşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe arterele rutiere către mare şi munte, respectiv Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, A4 Ovidiu – Agigea, DN 39 şi DN 1 Valea Prahovei, se circulă fără probleme deoarece carosabilul este uscat şi vizibilitatea este bună.

În jurul capitalei însă, valorile de trafic sunt crescute pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe DN 4 Popeşti – Leordeni, pe sensul de intrare, precum şi pe DN Centura Bucureşti, în localităţile Domneşti şi Pantelimon.

Pe A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 308, în localitatea Sebeş, judeţul Alba, sensul de mers Deva-Sibiu, sunt restricţionate banda 1 şi banda de urgenţă, pentru efectuarea unor lucrări. Acestea se vor finaliza pe 23 august.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trafic,
drumuri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.