Sînziana Pardhan este noul Country Head P3 în România

Autor: Florin Casota Postat la 24 august 2017 121 afişări

P3, unul dintre cei mai importanţi investitori şi dezvoltatori europeni de proprietăţi logistice, a numit-o pe Sînziana Pardhan în funcţia de Country Head P3 în România. Pardhan, care a fost recent numită în funcţia de Director de Achiziţii al P3 România, va prelua noua poziţie de la Blake Horsley, care a devenit Director de Dezvoltare al Grupului P3.

Sînziana Pardhan este noul Country Head P3 în România

Această numire vine la doar 3 luni după ce Pardhan s-a alăturat echipei P3 în funcţia de Director de Achiziţii pentru România. Cu o experienţă în investiţii, achiziţii şi vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture echipei Colliers, Sînziana a colaborat cu SOPOLEC şi cu Romanian Green Building Council în România, şi a realizat proiecte de consultanţă pe lângă Departamentul de Comerţ al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală şi de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane şi Parteneriatul Global pentru Cunoaştere (Kuala Lumpur, Malaezia).

În noul ei rol, Pardhan va coordona extinderea companiei în România. "Sunt încântată să am această oportunitate de a conduce echipa de profesionişti a P3 pentru a creşte împreună prezenţa P3 în piaţa de spaţii logistice din România, printr-o dezvoltare ambiţioasă şi sustenabilă a portofoliului nostru", spune Sînziana Pardhan, Country Head P3 în România.

Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanţe şi Bănci la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi un master în Business Internaţional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School şi Harvard Kennedy School, şi a fost co-fondator şi co-leader la Euro-Atlantic Club.

În noua sa poziţie, Horsley va coordona programul ambiţios de dezvoltare a companiei, care include finalizarea de noi clădiri în cadrul parcurilor P3 existente, precum şi construcţia unei serii de noi parcuri logistice, pe măsură ce P3 se extinde în cele nouă ţări în care este deja reprezentată şi intră în noi teritorii.

P3 are, în acest moment, un total de 318.000 m² în 12 depozite din România şi încă 51.000 m² în construcţie în parcul P3 Bucharest. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest şi, de asemenea, plănuieşte să se extindă atât în Bucureşti, cât şi în centrul şi vestul ţării.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.