Sindicaliştii cer constituirea unui grup de lucru pentru soluţionarea problemelor feroviarilor

Postat la 23 aprilie 2014 33 afişări

Federaţia Mecanicilor de Locomotivă şi CNS "Cartel Alfa" cer Guvernului constituirea de urgenţă a unui grup de lucru cu factori competenţi şi cu drept de decizie, care să găsească soluţii pentru problemele ridicate de organizaţiile sindicale, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, MEDIAFAX.

Sindicaliştii cer constituirea unui grup de lucru pentru soluţionarea problemelor feroviarilor

 Sindicaliştii susţin că în sistemul feroviar s-au acumulat o serie de probleme serioase, generate de lipsa unei strategii în domeniul transporturilor, lipsa unei politici naţionale coerente, dar şi lipsa responsabilităţii guvernelor ce s-au perindat la conducerea ţării, faţă de aceste probleme ale unui mod de transport care este considerat infrastructura prioritară în Europa şi care este tratat ca atare în majoritatea statelor de pe continent.

"România este o excepţie tristă faţă de aceste tendinţe şi reglementări europene, din cauza politicilor incoerente ale statului prin care investiţiile în infrastructura feroviară au fost ca şi inexistente, în timp ce grosul resurselor financiare a fost dirijat către infrastructura rutieră, fără a se înregistra nici aici rezultate notabile", se arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sindicalistii-cer-constituirea-unui-grup-de-lucru-pentru-solutionarea-problemelor-feroviarilor-12512603
12512603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.