Sibiu: Explozie într-un bloc de locuinţe, toţi locatarii fiind evacuaţi. Nu s-au înregistrat victime

Autor: Adina Oşan, Diana Stancovici Postat la 05 aprilie 2015 518 afişări

O explozie s-a produs, duminică după-amiază, într-un bloc de locuinţe din municipiul Sibiu, nefiind anunţate victime, însă din motive de siguranţă toţi locatarii au fost evacuaţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că o deflagraţie s-a produs într-un bloc de locuinţe de pe strada Hipodromului din municipiul Sibiu.

"Din primele informaţii nu există victime. Explozia s-a produs pe balconul unui apartament, acesta fiind singurul afectat, din informaţiile care există până în prezent", a declarat Bianca Săbău.

Potrivit acesteia, deocamdată nu se cunoaşte cauza deflagraţiei sau împrejurările care au condus la acest eveniment, în cauză fiind făcute cercetări.

Bianca Săbău a precizat că, din motive de siguranţă, toţi locatarii blocului au fost evacuaţi, iar zona afectată a fost balizată de către echipele de intervenţie, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi de Poliţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BLOC,
EXPLOZIE,
EVACUARE
/actualitate/sibiu-explozie-intr-un-bloc-de-locuinte-toti-locatarii-fiind-evacuati-nu-s-au-inregistrat-victime-14107762
14107762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.