Separatiştii din estul Ucrainei ar pregăti un referendum privind alipirea la Rusia pe 18 mai

Postat la 09 mai 2014 30 afişări

Separatiştii planifică organizarea unui referendum în regiunile ucrainene Lugansk şi Doneţk, pe 18 mai, privind alipirea acestora la Rusia, a anunţat joi seara reprezentantul iniţiativei civice Prava Sprava, Dmitri Sneghirev, citat de site-ul Gazeta.ua.

Separatiştii din estul Ucrainei ar pregăti un referendum privind alipirea la Rusia pe 18 mai

 Activistul ucrainean a afirmat că deţine informaţii privind "stabilirea unui nou referendum pe 18 mai. În cadrul acestuia, separatiştii vor decide dacă vor să intre în componenţa Rusiei", a adăugat el, potrivit Gazeta.ua.

El a subliniat că rezultatele referendumului prevăzut pe 11 mai "vor fi cu certitudine falsificate".

Sneghirev a criticat reacţia Iuliei Timoşenko şi a preşedintelui ucrainean Olexandr Turcinov faţă de evenimentele din Ucraina, pledând pentru decizii radicale în "lupta împotriva separatiştilor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/separatistii-din-estul-ucrainei-ar-pregati-un-referendum-privind-alipirea-la-rusia-pe-18-mai-12615530
12615530
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.