Senatorul Cezar Măgureanu, fiica şi ginerele său, implicaţi într-o reţea de evazionişti, alături de Octavian Grecu "Butoane"

Autor: George Toader Postat la 24 iulie 2012 16 afişări

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a declanşat, marţi dimineaţă, o amplă acţiune într-un caz de rambursări ilegale de TVA, ca urmare a unor tranzacţii intracomunitare, fiind efectuate 256 de percheziţii în Bucureşti şi în zece judeţe. Senatorul de Giurgiu Cezar Măgureanu, fiica şi ginerele său, sunt implicaţi în reţeaua de evazionişti, alături de Octavian Grecu, zis Butoane.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organziate şi Poliţia de Frontieră, au destructurat un grup infracţional organizat cu legături transfrontaliere, specializat în obţinerea unor importante beneficii financiare, ca urmare a derulării unor operaţiuni de import, achiziţii sau livrări intracomunitare de bunuri, neînregistrarea în documentele contabile a operaţiunilor realizate şi înregistrarea de operaţiuni nereale, în scopul obţinerii rambursării ilegale de TVA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Octavian Grecu,
"Butoane",
ginere
/actualitate/senatorul-cezar-magureanu-fiica-si-ginerele-sau-implicati-intr-o-retea-de-evazionisti-alaturi-de-octavian-grecu-butoane-9899136
9899136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.