Senator USR: Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 decembrie 2020 163 afişări

Senatorul USR Florina Presadă ironizează anunţul făcut de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, potrivit căruia opţiunea sa pentru alegerile parlamentare este PNL: „Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală”.

Senator USR: Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală

„Eu ştiu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicuşor Dan, că PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare este o aberaţie”, scrie pe Facebook Florina Presadă.

Ea îl ironizează pe Nicuşor Dan pentru anunţul său.

„Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vedem la guvernare! Iubiţi România cu ochii deschişi”, conchide Presadă.

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că la alegerile parlamentare va vota PNL, chiar dacă este fondatorul USR. „Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, spune Dan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presadă,
nicuşor dan,
parlamentare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.