"#Selfie", de Cristina Iacob, radiografia unui film de succes - 20.000 de spectatori într-o săptămână - VIDEO

Autor: Diana Pârvulescu Postat la 16 mai 2014 103 afişări

Filmul "#Selfie", de Cristina Iacob, care a fost lansat în cinematografele din România pe 9 mai, a adus deja în sălile de cinema aproximativ 20.000 de spectatori, într-o singură săptămână, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Cu un buget de aproape 900.000 de euro, "#Selfie" a fost filmat în 27 de zile, în 12 locuri. La realizarea comediei a participat o echipă de filmare compusă din 68 de profesionişti, care a fost completată de nouă cascadori, totul fiind coordonat cu talent şi determinare de Cristina Iacob, regizorul filmului.

Un proiect cinematografic extrem de ambiţios, echipa "#Selfie" a folosit 10 camere pentru realizarea unei cascadorii impresionante, în care o maşină a plonjat în apele Mării Negre. Din fericire, totul a mers ca pe roate şi nu numai că nimeni nu a avut de suferit, însă întreaga scenă a fost filmată din prima încercare, cum s-ar spune în termeni de specialitate "dintr-o singură dublă".

Chiar dacă munca din spatele acestei comedii a fost una titanică, ceea ce transformă "#Selfie" într-un alt tip de film românesc este echipa tânără implicată în realizarea sa, de la actorii principali - Crina Semciuc, Flavia Hojda, Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin - până la cea care a orchestrat totul, regizorul Cristina Iacob.

Filmul reuşeşte performanţa de a reuni şi nume celebre pe marile ecrane, precum Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu, Răzvan Fodor, Alina Chivulescu, Carmen Tănase şi Nicoleta Luciu şi, nu în ultimul rând, Smiley şi Alex Velea.

Vineri, echipa de actori şi realizatori a filmului îşi dă întâlnire cu fanii la Iaşi, cu începere de la ora 19.00, la cinema Republica, unde va avea loc proiecţia de gală a comediei, care va fi precedată de o sesiune de autografe.

Tot vineri, fanii au ocazia să vadă filmul şi în trei noi spaţii de proiecţie, respectiv Colours Cinema Alba Iulia (în incinta Alba Mall), Cinema City Bacău şi Cinema Republica din Iaşi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SELFIE,
CRISTINA IACOB,
RADIOGRAFIE
/actualitate/selfie-de-cristina-iacob-radiografia-unui-film-de-succes-20-000-de-spectatori-intr-o-saptamana-video-12630696
12630696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.