Seful RATB cere municipalitatii majorarea pretului unei calatorii.

Postat la 18 mai 2011 9 afişări

Regia Autonoma de Transport Bucuresti solicita Consiliului General al Municipiului Bucuresti "din doua in doua saptamani" majorarea pretului unei calatorii, existand inca din 2010 o solicitare privind cresterea pretului la 1,80 lei/calatorie, a declarat directorul general al RATB, Adrian Crit.

Pretul unei calatorii cu RATB este in prezent de 1,30 lei si nu a mai fost majorat din februarie 2008."Din doua in doua saptamani fac solicitari la municipalitate pentru cresterea tarifelor si argumentez de fiecare data aceasta crestere", a declarat Crit dupa o conferinta de presa.

El a explicat ca pretul combustibilului a crescut cu circa 25% in ultimul an, ca circa 500 de vehicule marca Mercedes au iesit din garantie, ceea ce inseamna costuri de exploatare mai mari, si ca este necesar sa existe in fiecare an un buget pentru reinnoirea parcului.

Cititi mai multe pe www.mediafaxo

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RATB,
majorare,
bilete,
masini
/actualitate/seful-ratb-cere-municipalitatii-majorarea-pretului-unei-calatorii-8272714
8272714
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.