Seful IGPR: Verificarile mixte pentru combaterea muncii la negru au inceput

Postat la 02 mai 2011 16 afişări

Seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), chestor Liviu Popa, a declarat, luni, la Bistrita, ca de luni au inceput controalele pentru combaterea muncii la negru in baza unui program de actiune semnat de reprezentanti de la ministerele de Interne, Munca si Finante.

"Exista un plan de actiune semnat de Ministerul de Interne, cel al Muncii, Ministerul Finantelor, respectiv Garda Financiara, prin care echipe comune formate din lucratori din cele trei institutii, ba chiar patru fiindca acolo unde se va impune va participa si Jandarmeria, vor face actiuni pe zonele pretabile muncii la negru. Se vor dezvolta si informatii. Vom avea date pe care sa le valorificam in acest sens", a declarat, intr-o conferinta de presa, Liviu Popa. El a spus ca rezultatele acestei actiuni se vor vedea in perioada urmatoare. "Este un plan de actiune national si asigur ca se vor vedea in perioada urmatoare rezultate ale acestei actiuni. Controalele au inceput de azi ( luni - n .r.)", a spus Popa. Ministrul interimar al Muncii, Emil Boc, a declarat, vineri, ca a aprobat planul de actiune privind combaterea muncii la negru si a anuntat ca va evalua lunar sefii inspectoratelor de munca, carora le-a atras atentia ca trebuie sa aiba un singur stapan, adica legea.\

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
igpr,
popa,
controale,
combatere,
munca la negru
/actualitate/seful-igpr-verificarile-mixte-pentru-combaterea-muncii-la-negru-au-inceput-8216605
8216605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.