Şeful DNA Călin Nistor cere premierului Dăncilă şi lui Toader abrogarea OUG 7

Postat la 28 februarie 2019 47 afişări

Şeful DNA, Călin Nistor, anunţă joi că a informat-o pe Viorica Dăncilă şi pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre faptul că Direcţia rămâne fără doi şefi de secţie începând cu 20 martie în contextul OUG 7 şi le-a abrogarea actului normativ.

Şeful DNA Călin Nistor cere premierului Dăncilă şi lui Toader abrogarea OUG 7

„La data de 27 februarie 2019, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, domnul Nistor Călin, a informat primul ministru al României şi pe ministrul Justiţiei despre situaţia creată la nivelul instituţiei ca urmare a intrării în vigoare a O.U.G. nr. 7/2019 prin care s-au modificat dispoziţiile art.57 din Legea nr.303/2004, în sensul că procurorii pentru care numirea se face de Preşedintele României nu pot fi delegaţi în funcţii de conducere, coroborat cu dispoziţia prin care delegările în funcţii de conducere încetează în termen de 45 de zile de la intrarea în vigoare a acestui act normativ”, se arată într-un comunicat transmis de DNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dna,
oug,
sef,
toader,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.