Şeful CEL.ro: Concurenţa nu ar trebui să aprobe tranzacţia eMAG - PC Garage

Postat la 21 aprilie 2016 544 afişări

Şeful CEL.ro: Concurenţa nu ar trebui să aprobe tranzacţia eMAG - PC Garage

Consiliul Concurenţei nu ar trebui să aprobe achiziţia PC Garage - unul dintre cei mai mari retaileri online IT&C, de către eMAG - cel mai mare magazin online din România, în condiţiile în care preluarea va consolida şi mai mult poziţia liderului industriei şi va face şi mai grea rămânerea pe piaţă a rivalilor săi mai mici, afirmă Tiberiu Pop, proprietar şi CEO al CEL.ro, al doilea mare magazin online IT&C local.

„Avem în vedere depunerea unei plângeri către Consiliu, concurenţa fiind puternic afectată de o astfel de mişcare în piaţă. PC Garage va beneficia de fonduri noi de marketing (…) făcându-ne şi mai grea rămânerea în piaţă“, a declarat Pop.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aprobare,
concurenta,
emag,
pc,
refuz,
sef,
tranzactie,
piata,
crestere
/actualitate/seful-cel-ro-concurenta-nu-ar-trebui-sa-aprobe-tranzactia-emag-pc-garage-15267461
15267461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.