Şeful cancelariei premierului „anunţă singura variantă pentru a NU NE ÎNTOARCE la restricţii”

Postat la 08 iulie 2020 560 afişări

Şeful cancelariei premierului „anunţă singura variantă pentru a NU NE ÎNTOARCE la restricţii”

România a înregistrat un număr record de cazuri noi în ultimele 24 de ore, iar autorităţile au venit cu diferite mesaje în ultimele ore cu privire la o serie de măsuri care sunt în analiză, inclusiv revenirea la starea de urgenţă.

Un mesaj cu privire la numărul record de cazuri a fost postat prin intermediul unei reţele de socializare de Şeful Cancelariei Premierului, Ionel Dancă.

În postare el numeşte o serie de partide de opoziţie şi instituţii precum CCR, Avocatul Poporului care se fac vinovate "de zădărnicirea combaterii bolilor".

"555 de cazuri noi de infectare cu Coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD+ filialele de la Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului, CCR şi din alte instituţii ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum şi se fac vinovaţi de zădărnicirea combaterii bolilor".

Ionel Dancă precizează că "politizarea absurdă a epidemiei" în scopuri electorale pune în pericol sănătatea oamenilor.

Oficialul vede o singură variantă pentru a nu ne întoarce la restricţiile menite să limiteze răspândirea coronavirusului: Nu trebuie să mai ascultaţi de politicienii şi propangandiştii mincinoşi şi iresponsabili şi să respectăm cu toţii recomandările autorităţilor publice şi sanitare.

Declaraţiile vin şi în contextul în care Ministrul Sănătăţii aflat în vizită la spitalul judeţean de urgenţă din Constanţa a declarat că se în calcul revenirea la starea de urgenţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
premier,
restrictii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.