Şedinţă foto la vaccinare. Primarul din Radăuţi a simulat că se vaccinează şi a publicat imaginile

Autor: Petru Mazilu Postat la 22 septembrie 2021 403 afişări

Şedinţă foto la vaccinare. Primarul din Radăuţi a simulat că se vaccinează şi a publicat imaginile

Primarul oraşului Radăuţi a simulat că se vaccinează pentru a realiza o şedinţă foto. Ulterior, edilul a publicat imaginile pe Facebook ceea ce l-a dat de gol. Imagini diferite cu primarul în timp ce se vaccinează erau postate deja pe pagina de Facebook a Primăriei Rădăuţi.

Primarul Bogdan Loghin a făcut o şedinţă foto într-un centru de vaccinare. Deşi era vaccinat, edilul a mers la centrul din oraş, s-a fotografiat în timpul procedurii şi apoi a postat imaginile pe Facebook.

Loghin a fost dat de gol de fotografiile postate pe pagina de Facebook a Primăriei realizate tot la centrul de vaccinare şi în care apăreau detalii diferite: în loc de gresie este parchet, asistenta medicală are un halat diferit, iar primarul poartă papuci de plastic peste pantofi.

Potrivit Ştiri Suceava, primarul a recunoscut că a simulat vaccinarea pentru a realiza o şedinţă foto. Edilul şi-a justificat decizia prin calitatea proastă a fotografiilor făcute la prima vaccinare, intenţia primarului fiind ca imaginile să fie trimise jurnaliştilor locali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
primar,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.