Secţia pentru procurori a CSM a delegat-o pe Mădălina Scarlat în funcţia de adjunct al şefului DNA

Postat la 01 aprilie 2019 67 afişări

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât delegarea procurorului Mădălina Scarlat în funcţia de procuror şef adjunct DNA, pentru o perioadă de şase luni, începând din 8 aprilie 2019. Până acum funcţia fusese deţinută de Marius Iacob.

Secţia pentru procurori a CSM a delegat-o pe Mădălina Scarlat în funcţia de adjunct al şefului DNA

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea doamnei Scarlat Mădălina, procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, nivel central, în funcţia procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 08.04.2019.

 

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării doamnei Scarlat Mădălina în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, începând cu data delegării în funcţia procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, respectiv 08.04.2019", se arată pe ordinea de zi soluţionată a Secţiei pentru procurori a CSM.

 

Pe 19 martie, procurorul Marius Iacob a anunţat că a demisionat din funcţia de adjunct al procurorului-şef DNA şi că rămâne procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
functie,
dna,
sectie,
adjunct,
delegare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.