Se pot câştiga 15.000 lei pe lună din vaccinare. Cum poţi obţine aceşti bani

Postat la 15 martie 2021 630 afişări

Se pot câştiga 15.000 lei pe lună din vaccinare. Cum poţi obţine aceşti bani

Douăzeci şi cinci de centre de vaccinare din judeţul Prahova nu se pot deschide din cauza lipsei personalului medical. Astfel, în 20 de localităţi, imunizarea populaţiei ar putea fi întârziată.

În judeţul Prahova se caută personal medical de specialitate, care să participe la campania de vaccinare anti-Covid-19, potrivit ph.prefectura.mai.gov.ro.

Un medic poate câştiga în campania de vaccinare anti-Covid-19 circa 15.000 lei lunar, sume asigurate de la bugetul de stat.

Lipsa personalului medical este o problemă majoră la nivelul judeţului Prahova.

Astfel, Prefectura a făcut un apel public către toţi medicii pentru a se alătura campaniei de vaccinare şi în lupta anti-Covid-19. De asemenea, prefectul judetului Prahova, Cristian Ionescu a solicitat si implicarea primăriilor, ale căror comunităţi sunt arondate centrelor de vaccinare, pentru a găsi soluţii la nivel local în atragerea personalului medical şi, implicit, imunizarea cât mai curând a populaţiei din aceste zone.

În judeţul Prahova, au fost amenajate şi urmează să fie operaţionalizate centre de vaccinare în municipiile Ploieşti şi Câmpina, în oraşele Băicoi, Boldeşti-Scăeni, Breaza, Buşteni, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Urlaţi, Vălenii de Munte şi în comunele: Ariceştii Rahtivani, Bărcăneşti, Berceni, Blejoi, Brazi, Brebu, Bucov, Ciorani, Filipeştii de Pădure, Floreşti, Măneciu, Păuleşti, Puchenii Mari, Târgşoru Vechi, Vărbilău, Valea Călugărească, Valea Doftanei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
castigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.