Se intampla in Romania: Un consilier al lui Videanu are venituri suplimentare triple fata de salariul ministrului

Postat la 29 mai 2010 11 afişări

Aproape toti consilierii personali ai ministrului Economiei si-au suplimentat in aprilie veniturile din calitatea de reprezentanţi ai altor structuri ale insitutiei, unul dintre acestia incasand un venit net suplimentar de 22.083 lei, de trei ori ori mai mare decat salariul brut al ministrului.

Consilierul ministrului Economiei, Monica Maurer, a incasat in aprilie suma de 22.083 lei, din calitatea de membru al Comitetului Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari de la Eximbank.

Din acest comitet fac parte si doi secretari de stat in Ministerul Economiei, respectiv Claudiu Constantin Stafie si Maria Parcalabescu.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Videanu,
salariu,
consilieri
/actualitate/se-intampla-in-romania-un-consilier-al-lui-videanu-are-venituri-suplimentare-triple-fata-de-salariul-ministrului-6202712
6202712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.