Se deschide primul complex eco turistic de case de vacanţă din România. Case semi-integrate în sol care seamănă cu cele din seria Lord Of The Rings

Postat la 10 septembrie 2016 10126 afişări

Astăzi se inaugurează primul complex eco turistic de case de vacanţă din România. Valley21 este un proiect unic în România dezvoltat pentru oameni care împărtăşesc aceleaşi valori. Casele sunt construite urmărind linia naturală a terenului pentru a menţine constantă percepţia asupra peisajului ca şi cum ai fi afară, dar fără a sacrifica confortul unei locuinţe unice.

Un geolog olandez, îndrăgostit de ţara noastră, a decis să construiască câteva case mai deosebite în Vama Buzăului, o localitate mică aflată în plină întorsură a munţilor Carpaţi.

Valley 21 este un spaţiu comun pentru, şi împreună cu oameni care împărtăşesc aceeaşi viziune, indiferent dacă aceştia îşi doresc să se retragă în casele lor cu familiile sau să facă parte dintr-o comunitate de proprietari pentru a petrece timp împreună sau pentru a deţine în comun o parte dintr-o fărâmă de rai.

Valley 21 reprezintă legătura simbolică dintre viaţa agitată din secolul XXI şi esenţa vieţii într-o comunitare pastorală care îşi are rădăcinile în natură. Poţi experimenta aerul cosmopolit al Braşovului, un oraş care şi-a valorificat foarte bine istoria, iar apoi, în scurt timp, te poţi afla în inima naturii făcând parte dintr-o comunitate ca Vama Buzăului care a supravieţuit secolelor de schimbări şi care a păstrat valorile tradiţionale ce au dispărut în alte zone.

Cititi mai multe pe www.romani-buni.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.