Preşedintele AJVPS Cluj s-a sinucis cu o armă de vânătoare

Postat la 09 septembrie 2016 256 afişări

Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pescarilor şi Vânătorilor Sportivi (AJVPS) Cluj, Ion Meseşan, s-a sinucis, vineri după-amiază, în sediul organizaţiei din Cluj-Napoca, el împuşcându-se cu o armă de vânătoare, potrivit unor surse judiciare.

Preşedintele AJVPS Cluj s-a sinucis cu o armă de vânătoare

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la ora transmiterii acestei ştiri, o echipă formată din poliţişti şi medici legişti fac cercetări în sediul AJVPS Cluj, imobilul în care s-a petrecut evenimentul. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a folosit o puşcă de vânătoare pentru a-şi lua viaţa.

„În jurul orei 15.40, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Cuza Vodă din Cluj-Napoca a fost găsită o persoană decedată. La faţa locului, s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi medici legişti. Conform primelor informaţii, ar fi vorba despre un deces prin împuşcare. Poliţiştii fac cercetări, în acest moment, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul bărbatului de 48 de ani“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Carmen Jucan.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.