Şcolile din New York vor rămâne închise pentru restul anului şcolar

Autor: Departamentul Externe Postat la 12 aprilie 2020 77 afişări

Şcolile din New York vor rămâne închise pentru restul anului şcolar

Primarul din New York, Bill de Blasio, a anunţat că şcolile publice din oraş vor rămâne închise pentru restul anului academic, relatează CNBC.

Potrivit primarului oraşului New York, Bill de Blasio, o relaxare a măsurilor luare împotriva coronavirusului ar fi o mare greşeală.

„Nu este o decizie uşoară. Cea mai mare greşeală pe care o putem face acum este să relaxăm măsurile şi să permitem virusului să îşi revină şi să ne ameninţe şi mai mult”, a precizat acesta.

Măsura afectează peste 1 milion de elevi. Aproximativ 1800 de şcoli funcţionează în oraş, iar profesori cât şi părinţii şi elevii caută soluţii pentru recuperarea materiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şcoli,
închise,
new york

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.