Şcoala de afaceri care oferă cel mai bun program de MBA din lume

Postat la 06 iunie 2017 377 afişări

Programul de MBA oferit de şcoala de afaceri Insead a fost clasat pe locul 1 în topul celor mai bune programe de educaţie managerială din lume, potrivit topului realizat de Financial Times pe baza opiniilor absolvenţilor.

Şcoala de afaceri care oferă cel mai bun program de MBA din lume

Este pentru al doilea an consecutiv când şcoala de afaceri, care are campusuri în Franţa (în Fontainebleau, înfiinţat în 1957) şi în Singapore (înfiinţat în 1999), ocupă primul loc în topul FT. MBA-ul oferit de Insead se remarcă în special prin diversitate, 95% dintre studenţi fiind internaţionali.

Stanford Graduate School of Business din California este pe locul doi în topul din acest an, în creştere faţă de locul 5 deţinut în 2016. Pe locul trei în topul celor mai bune programe de MBA este Wharton, oferit de şcoala de afaceri a University of Pennsylvania.

Programele oferite de Harvard Business School, London Business School şi MIT Sloan School of Management, trei dintre cele mai longevive programe de MBA aflate pe primele locuri în topul realizat de FT de-a lungul anilor, au pierdut teren în faţa competitorilor. Harvard a pierdut două locuri, căzând pe poziţia 4, pentru prima dată în nouă ani de când şcoala de afaceri a ieşit din top 3.

1. Insead

2. Stanford Graduate School of Business

3. University of Pennsylvania: Wharton

4. Harvard Business School

5. University of Cambridge: Jurdge

6. London BUsiness School

7. Columbia Business School

8. IE Business School

9. University of Chicago: Booth

10. Ise Business School

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.