Schimbări importante la Roland Garros, singurul turneu de mare şlem desfăşurat pe zgură

Postat la 23 martie 2018 73 afişări

Turneul de la Roland Garros, programat în perioada 21 mai - 10 iunie 2018, aduce schimbări majore faţă de ediţiile precedente, au anunţat, joi, organizatorii.

Schimbări importante la Roland Garros, singurul turneu de mare şlem desfăşurat pe zgură

Fondul total de premiere este majorat cu zece procente faţă de 2017, se schimbă ziua efectuării tragerii la sorţi, sunt inaugurate noi terenuri, se modifică timpul alocat între puncte şi se introduce un element-cheie pe teren.

Iată cele mai importante modificări aduse turneului în care Simona Halep a reuşit cele mai bune performanţe ale carierei - două finale de Mare Şlem jucate şi un titlu câştigat în 2008 în turneul junioarelor.

1. Tablourile principale de concurs la simplu feminin şi masculin vor fi programate cu o zi înainte

Turneul de la Roland Garros copiază modelul lansat în luna ianuarie de colegii de la Australian Open: tragerea la sorţi a fost mutată de vineri dimineaţă - joi seară, la ora locală 19:00 (20:00 în România). Vom şti astfel cum se conturează tabloul pentru Halep & Co, Nadal şi Federer încă de pe data de 24 mai.

De asemenea, tragerea la sorţi va fi efectuată în casă nouă, în clădirea cunoscută drept Orangery, din Auteuil Greenhouse Gardens.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.