Schimbare în piaţa asigurărilor: Gras Savoye România devine Willis Towers Watson

Autor: Ioana Matei Postat la 27 ianuarie 2017 195 afişări

Schimbare în piaţa asigurărilor: Gras Savoye România devine Willis Towers Watson

Compania Willis Towers Watson (WTW) anunţă astăzi mutarea brandului Gras Savoye România în portofoliul Willis Towers Watson România, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Gras Savoye România a fost parte din Willis Towers Watson încă din ianuarie 2016, iar începând cu ziua de astăzi va fi cunoscut ca Willis Towers Watson România Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.

Schimbarea de denumire este o componentă importantă a integrării birourilor companiei de consultanţă şi brokeraj Willis Towers Watson din întreaga lume şi reflectă gama extinsă de servicii şi arii geografice ale companiei. 

Gras Savoye a fost achiziţionat de Willis la sfârşitul anului 2015. În ianuarie 2016, Willis a fuzionat şi cu Towers Watson. Acum, Willis Towers Watson reprezintă o echipă globală de mai mult de 39,000 angajaţi în peste 120 de ţări.

“Acum douăzeci de ani, Gras Savoye, brokerul internaţional lider de piaţă în Franţa şi în ţările francofone din Africa a deschis primul birou în Bucureşti. Atunci, în 1996, o serie de investitori în principal francezi au avut încredere în noi, în Gras Savoye România, că le putem asigura businessul, astfel încât ei să se poată concentra pe partea de afaceri. O parte dintre ei ne sunt în continuare clienţi.Ultimii 20 de ani ne-au învăţat să fim mai creativi şi mai receptivi la nevoile pieţei şi ale clienţilor noştri. Vrem să credem că noi suntem mai mult decât o companie de brokeraj în asigurări care negociază poliţele: suntem un suport real pentru clienţi, reuşind să găsim soluţii pentru managementul riscului. Astfel, am învăţat alături de partenerii noştri să oferim mai mult şi să cream servicii care până atunci nu existau pe piaţă, să inovăm în industria în care activăm. Astăzi, Gras Savoye România devine Willis Towers Watson România, o companie cu un excelent know-how şi o reţea impresionantă de consultanţi care duc domeniul asigurărilor la un alt nivel de profesionism şi inovaţie.Atât la biroul din Bucureşti cât şi la cel din Braşov, noi rămânem aceeaşi echipă dedicată clienţilor noştri, pentru care paleta de servicii oferite s-a mărit considerabil”, a declarat Anca Roşcăneanu, CEO al Willis Towers Watson România.

Willis Towers Watson este unul dintre liderii mondiali în domeniul consultanţei, al brokerajului şi al soluţiilor care îi ajută pe clienţii din întreaga lume să transforme riscul într-o oportunitate de creştere. Willis Towers Watson şi-a început activitatea în 1828 şi are 39.000 de angajaţi în peste 120 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.