Locuinţele a zeci de localnici, scoase la licitaţie de ANAF fără ca oamenii să aibă datorii

Postat la 27 ianuarie 2017 213 afişări

Locuinţele a zeci de localnici din Mărăcineni, judeţul Argeş, mulţi dintre ei angajaţi ai Institutului Pomicol din localitate, au fost scoase la licitaţie din cauza unor datorii pe care le are Institutul. Chiriaşi sau proprietari, oamenii se tem că vor ajunge în stradă în plină iarnă.

 Locuinţele a zeci de localnici, scoase la licitaţie de ANAF fără ca oamenii să aibă datorii

Aproape o sută de persoane din localitatea argeşeană Mărăcineni ar putea ajunge în stradă după ce ANAF a emis o decizie de executare a locuinţelor în care ele stau de zeci de ani, după ce Institutul Pomicol din localitate, proprietarul imobilelor, nu şi-a plătit datoriile către stat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Chiriaşi şi chiar proprietari care locuiesc de zeci de ani în garsoniere şi apartamente care aparţin Institutului Pomicol de la Mărăcineni, din Argeş, riscă să ajungă în stradă în plină iarnă.

"De 50 de ani suntem aici. Copiii noştri aici s-au născut. De 50 de ani noi aici decartăm. Ce aşteaptă dumnealor de la noi acum, să murim să le vândă la alţii? Noi, pe toată perioada de iarnă, plătim întreţinerea 9 milioane de lei. Demonstrăm cu acte. Aici e o mafie! Se strecoară nişte greşeli extraordinar de mari. Aceşti bani pe care i-am dat noi s-au dus nu se ştie unde. Cineva a mâncat aceşti bani. Noi murim, dar copiii noştri n-au unde să stea", a spus unul dintre bărbaţii care se află pe lista celor care urmează să rămână fără locuinţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.