Activitatea a 12 cluburi din Sectorul 2, suspendată din cauza lipsei autorizaţiei alimentare

Postat la 26 ianuarie 2017 57 afişări

Activitatea a 12 cluburi de pe raza Sectorului 2 al Capitalei a fost suspendată din cauza lipsei autorizaţiei pentru comercializare în regim alimentar. Localurile îşi vor putea relua activitatea după ce vor obţine avizele necesare, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai primăriei.

Activitatea a 12 cluburi din Sectorul 2, suspendată din cauza lipsei autorizaţiei alimentare

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 2, fără autorizaţia pentru comercializare în regim alimentar cluburile nu pot funcţiona, măsura fiind una executorie. Astfel, toate cele 12 cluburi vor putea funcţiona după obţinerea avizelor necesare.

Potrivit sursei citate, este un control în desfăşurare care vizează toate unităţile de alimentaţie publică.

Măsurile vin după ce, sâmbătă dimineaţa, a izbucnit un incendiu la clubul Bamboo din Capitală, în urma căruia clădirea a ars în întregime. 44 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului, doar două fiind în continuare internate. Primăria Sectorului 2 a anunţat după incendiu că Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.