Schimbare importantă la Wizz Air. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi de călătorit

Postat la 04 aprilie 2017 1602 afişări

Wizz Air, liderul pieţei aeriene locale, cu un trafic de 5,5 milioane de pasageri pe rutele sale din România anul trecut, a implementat de ieri (3 aprilie) sistemul de check –in comun pentru toate zborurile cu plecare de pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni), altfel spus pasagerii se vor putea înregistra şi vor putea lăsa bagajele la orice ghişeu al companiei aeriene, indiferent de destinaţia în care trebuie să ajungă. Anterior, pasagerii se aşezau în faţa ghişeului dedicat pentru destinaţia de călătorie.

Schimbare importantă la Wizz Air. Ce trebuie să ştiţi dacă aveţi de călătorit

Anunţul a fost făcut public în mediul online de compania Regional Airport Services (RAS), agentul de handling al low—costului Wizz Air pe aeroportul Henri Coandă. Regional Air Services este o companie înfiinţată în 1998, ce deţine aeroportul din Tuzla, primul aeroport cu capital integral privat din România. RAS este controlată Adrian Vasilache şi de Dorin Ivaşcu.

Sistemul de check-in comun reduce timpul petrecut de pasager pentru înregistrare şi predarea bagajelor. Printre primele companii care au trecut la acest sistem sunt Blue Air, care îl foloseşte de an şi jumătate dar şi low-costul Fly Dubai. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.