Schimbare importantă făcută de Pro TV la show-ul "Românii au talent"

Postat la 30 ianuarie 2018 50214 afişări

Pro TV a luat o decizie foarte importantă în privinţa show-ului "Românii au talent".

Schimbare importantă făcută de Pro TV la show-ul "Românii au talent"

 

Postul a decis ca în sezonul ce va începe în februarie să participe numai concurenţi români.În ceea ce priveşte juriul, componenţa lui rămâne neschimbată: Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu. Aşadar, acesta din urmă va continua cu show-ul de talente.

Ce se va întâmpla anul acesta cu dobânzile şi cu creditele anul acesta

"Am observat la românii plecaţi din ţară o existenţă a spiritului românesc, a spiritualităţii şi a patriotismului. În acest sezon, la preselecţii, am văzut talente de toate felurile, din toate domeniile. Emoţional am apăsat pe butonul auriu, dar în rest am văzut de toate: concurenţii dansează, cântă, recită, merg pe sârmă, fac magie, improvizează şi aşa mai departe. Sunt foarte mulţi talentaţi în multe laturi ale manifestării omeneşti", a spus Florin Călinescu, citat de paginademedia.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.