Schimbare de management la Gecad Net

Autor: Anca Barbulescu Postat la 25 martie 2013 40 afişări

Cezar Cursaru este noul director executiv al Gecad Net a acestui an, în locul lui Şerban Prejoianu.

Schimbare de management la Gecad Net

Echipa de management a Gecad Net este condusă începând din această lună de Cezar Cursaru, care preia poziţia de CEO şi care se va ocupa de dezvoltarea strategiei companiei în scopul îndeplinirii noilor obiective de afaceri. Şerban Prejoianu, cel care a ocupat până acum poziţia de director general al companiei, îşi va continua activitatea în cadrul echipei de management şi se va dedica în continuare dezvoltării liniilor tradiţionale de afaceri.

Gecad Net, companie specializată în comercializarea şi implementarea de aplicaţii software, va acorda în anul 2013 o atenţie mărită proiectelor complexe derulate la organizaţii mari şi foarte mari, cu scopul de a-şi exploata în mod optim expertiza tehnică şi de afaceri acumulată în ultimii 20 de ani. Totodată, compania va continua să îşi sporească ponderea serviciilor în structura de venituri pe 2013, tendinţă ce va continua şi în 2014.

Compania a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro, în creştere cu 15% faţă de 2011. În acest an, compania anticipeaza venituri de minimum 4 milioane euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/schimbare-de-management-la-gecad-net-10688613
10688613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.