Scandal la nationala: Mutu si Tamas, exclusi din lotul pentru meciul cu San Marino

Postat la 10 august 2011 11 afişări

Jucatorii Adrian Mutu si Gabriel Tamas nu vor evolua in partida amicala pe care Romania o va sustine, miercuri, de la ora 21.30, in compania statului San Marino, deoarece, dupa o iesire in oras, au revenit la hotel peste termenul impus de selectionerul Victor Piturca.

Prosport , care citeaza surse din anturajul echipei nationale, scrie ca cei doi jucatori au ajuns mai tarziu la hotel, iar acestora li s-a reprosat ca au consumat bauturi alcoolice. Acestia au negat acest lucru, sustinand ca au fost in oras sa manance. Selectionerul a decis sa nu-i foloseasca pe Mutu si Tamas in meciul amical cu San Marino pentru aceasta abatere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
San Marino,
Mutu,
Tamas
/actualitate/scandal-la-nationala-mutu-si-tamas-exclusi-din-lotul-pentru-meciul-cu-san-marino-8597439
8597439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.