Scandal de coruptie in Letonia

Postat la 19 februarie 2011 24 afişări

Ministrul de interne leton, Linda Murniece, si-a prezentat demisia, dupa un nou scandal in care au fost implicati politisti corupti.

Aflata in prezent in vacanta, Murniece i-a prezentat verbal demisia sa premierului Valdis Dombrovskis, care va lua o decizie dupa o intrevedere cu aceasta, prevazuta la 28 februarie.

In ultimele luni, imaginea lui Murniece, al carei minister este insarcinat cu mentinerea ordinii, a fost afectata de scandaluri in care au fost implicati politisti, dar lovitura de gratie a venit din partea site-ului kompromat.lv, care a publicat imagini cu doi politisti in uniforma, spargand o masina de teren parcata pe o strada din Riga, in timp ce erau filmati de o camera de supraveghere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Letonia,
coruptie,
demisie,
Murniece,
politisti
/actualitate/scandal-de-coruptie-in-letonia-7996475
7996475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.