SAP s-a aliat cu Google pentru dezvoltarea softului Android for Work

Autor: Anca Dumitrescu Postat la 09 martie 2015 78 afişări

Compania germană SAP, lider mondial în domeniul aplicaţiilor informatice destinate afacerilor, a semnat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea soluţiei Android for Work, care permite angajaţilor să utilizeze în siguranţă la locul de muncă dispozitivele mobile personale cu sistem Android.

Soluţia permite utilizatorilor să treacă oricând de la activităţile legate de serviciu la cele personale şi invers, fără grija controlului asupra datelor, se arată într-un comunicat al SAP.

În acelaşi timp, integrarea soluţiei în portofoliul SAP Mobile Secure ajută managerii de IT şi dezvoltatorii să gestioneze şi să securizeze dispozitivele, aplicaţiile şi conţinutul mobil din peisajul Android, susţinând totodată şi dezvoltarea de aplicaţii standard.

"În ultimul timp, se poate observa o creştere a numărului de angajaţi care aduc propriile dispozitive Android la locul de muncă. În acest sens, SAP, lider în dezvoltarea şi implementarea de aplicaţii de business pe platforma Android, va oferi clienţilor soluţia Android for Work, o metodă simplă şi sigură de a utiliza dispozitivele proprii Android, indiferent de versiunea sistemului de operare al acestora, în cadrul serviciului. De asemenea, cele mai importante aplicaţii de business SAP vor putea fi instalate pe Android for Work", a declarat Dirk Boessmann, Vicepreşedinte Senior al diviziei Mobile Development din cadrul SAP.

SAP precizează că va continua să le ofere clienţilor care doresc să utilizeze sistemul de operare Android cele mai recente versiuni ale SAP Mobile Platform, SAP Mobile Secure şi câteva sute de aplicaţii mobile, prin intermediul SAP Mobile Place, un magazin de aplicaţii securizat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SAP,
GOOGLE,
ANDROID
/actualitate/sap-s-a-aliat-cu-google-pentru-dezvoltarea-softului-android-for-work-13957595
13957595
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.