Sănătatea, securitatea cibernetică şi criza migranţilor, pe agenda CSAT de marţi

Postat la 26 septembrie 2016 54 afişări

Sănătatea, securitatea cibernetică şi criza migranţilor, pe agenda CSAT de marţi

Şedinţa trimestrială a Constiului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) va avea loc marţi la ora 12:00, pe ordinea de zi regăsindu-se starea de sănătate a românilor, securitatea cibernetică a instituţiilor publice şi ameninţările la adresa securităţii naţionale generate de un aflux masiv de imigranţi.

"Ordinea de zi a şedinţei cuprinde urmãtoarele puncte: implementarea deciziilor adoptate la summitul NATO de la Varşovia cu implicaţii la nivel naţional, evoluţiile din Orientul Mijlociu şi implicaţii pentru România, principalele măsuri necesare pentru înlăturarea ameninţărilor la adresa securităţii naţionale generate de un aflux masiv de imigranţi, precum şi pentru prezervarea climatului de ordine şi siguranţă publică", a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Potrivit acesteia, CSAT va discuta şi despre situaţia operatorilor din industria de apărare, evaluarea nivelului de securitate cibernetică a instituţiilor publice din România, constituirea şi operaţionalizarea Brigăzii multinaţionale pentru dezvoltarea şi consolidarea elementelor esenţiale ale prezenţei aliate înaintate, avansate, sistemul de sănătate publică şi starea de sănătate a cetăţenilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.